PKN
Wijkgemeente Goede Herderkerk Apeldoorn
 
Commissie Commissie

De culturele commissie is ontstaan vanuit de organisatie van de zondagmiddagconcerten. Naast muziekuitvoeringen organiseert deze commissie ook exposities van allerlei culturele uitingen. De exposities hebben zo veel mogelijk een functie bij de zondagse vieringen.
De culturele commissie stelt zich tot doel een afwisselend programma te bieden aan gemeenteleden van de Goede Herderkerk én de Apeldoornse samenleving. De culturele commissie nodigt groepen en personen uit die hieraan een bijdrage kunnen leveren.

lees meer »
 
Agenda Agenda

Agenda

 
2015.......... Evenement Informatie.............................................................................. download
       


 
   
 
       
  Historie: vanaf 2010 tot 2014   Klik hieronder op "lees meer >>"

 

lees meer »
 
 
 
Nieuws

 
Liturgie en Zondagsbrief
De liturgie en de zondagsbrief voor 9 december 2018 kunt u hier ophalen. De oudere exemplaren van liturgieën kunt u vinden onder Documenten. Als u daar niet vindt wat u zoekt, e-mailt u dan naar onderstaand adres. Dan vinden we een oplossing.

Kopij voor de zondagsbrief inleveren uiterlijk  donderdag 19.00 op e-mail:
 
Kerkdiensten nu ook via internet te beluisteren
De diensten in de Goede Herderkerk zijn te beluisteren via Kerkomroep.nl.

Op de ipad of iphone kunt u gebruik maken van de gratis Kerkomroep app.

Ook voor Android gebruikers is er een gratis Kerkomroep app beschikbaar.

 
Verdieping in West
Het programma Verdieping in West 2018 - 2019 is beschikbaar. U kunt het vinden bij  "Activiteiten" bij Leren". of het programma direct bekijken bij "Documenten".
Let op!. per 1 november is het programma aangepast, de lezing van Pier Slump over "Wat is waarheid?" is niet op woensdag 28 november maar op dinsdag 27 november 2018.
 
 
Gegevens predikant
 ds. C.P.A.E. (Annelies) Jans,
 Saffierstraat 34
 7314 HK  Apeldoorn
 tel. nr. 06 39 18 36 39
 E-mail:
 Vrije dag: maandag en zaterdag  
 
ANBI Gegevens
Hier vind u alle ANBI gegevens met betrekking tot de Goede Herderkerk.
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.