aanmelden aanmelden

Voor de komende rommelmarkt   1 september 2018 kunnen we wel wat extra medewerkers gebruiken om te helpen inzamelen en te uitzoeken van de goederen. Rond maart 2018 beginnen we hier mee. Meldt u zich graag vroegtijdig aan dan kunt u meegenomen worden in de planning. U kunt zich aanmelden bij onze voorzitter; Pleun de Heer _ telnr.  055-5223471  en of bij Annemarie Mulderij, 055-3558987,

De liturgie en de zondagsbrief voor 22 oktober 2017 kunt u hier ophalen. De oudere exemplaren van liturgieën kunt u vinden onder Documenten. Als u daar niet vindt wat u zoekt, e-mailt u dan naar onderstaand adres. Dan vinden we een oplossing.

Het programma Verdieping in West 2017 - 2018 is beschikbaar. U kunt het vinden bij  "Activiteiten" bij Leren". of het programma direct bekijken bij "Documenten".