Middengeneratie

Quality Hour (dé dienst door en voor de middengeneratie).

Een aantal keer per jaar houden we in de Goede Herderkerk een korte, eigentijdse viering: Quality Hour genaamd, dé dienst voor de middengeneratie! Het is een mooie manier om je samen met anderen bezig te houden met wat er werkelijk toedoet in het leven. We bieden je een moment van even stilstaan, van bezinning, en ontmoeting. Quality time, dus. Elke keer staat er een ander thema centraal waar we allemaal mee te maken hebben, we luisteren naar en zingen moderne liederen, iemand vertelt iets over zijn/haar leven en dromen, en is er een korte meditatie. Daarna is het tijd voor een borrel en een goed gesprek over wat er aan de orde is gekomen. Voor kinderen hebben we altijd een leuk programma, dus ook zij zijn van harte welkom!

Data Quality Hour 2019

Nieuwe planning volgt.