13 maart, Open gemeente contactmoment

“Lieve mensen,

Wij gaan wat nieuws doen in de Goede Herderkerk! Op 13 maart is er het (Open gemeente contactmoment) gemeentecontactmoment. In de middag (vanaf) om 14.30 uur en in de avond (vanaf) om19.30 uur. Aan de hand van het thema vrijmoedigheid worden we uitgenodigd over de streep te komen en te delen wat ons echt bezig houdt. Jong en oud allen van harte welkom. Er is een korte film en we ontmoeten elkaar in kleine groepjes. Aan het einde van de middag/avond komen we samen in beweging om onze vrijmoedigheid te tonen en elkaar tot steun te zijn.
We willen jullie vragen iets me te nemen dat erg belangrijk voor je is. Iets dat je inspireert, of kracht/hoop/troost geeft. Dit kan van alles zijn: een voorwerp, een boek, een verhaal, een liedtekst of een foto (zijn) bijvoorbeeld.
We zien uit naar jullie komst. Zou je je naam willen opgeven voor de middag of avond op de flipover in de hal of een mailtje willen sturen naar (jouw emailadres) ? Alvast bedankt en tot de 13e maart.

Met vriendelijke groet,
Annelies, Kees, Mirjam en Gijswim”