De Kerkradio Apeldoorn zendt gewoon uit de komende weken.

De kerkradio Apeldoorn is te beluisteren op 87,6 MHz op een gewone radio en op kanaal 915 van Ziggo. Ondanks de corona zenden wij komende zondagen wel uit. Of het is een opname van vorig jaar of van een kerk waar wel een kerkdienst van de Protestantse Gemeente te Apeldoorn gehouden wordt. Die dienst begint om 10.00 uur. De avonduitzending vervalt. Zie verder onze website kerkradioapeldoorn.nl.

Kent u mensen die geen internet hebben maar wel naar de kerk gaan. Informeer hen dan over deze mogelijkheid om de komende weken op zondag toch een dienst te horen.

NB: Het kan zijn, dat de website van de kerkomroep niet goed werkt door overbelasting doordat er nu meer mensen hiervan gebruik zullen maken door de situatie rond het coronavirus. In Apeldoorn is een uniek alternatief beschikbaar, namelijk de Kerkradio Apeldoorn en zij gaan de diensten ook uitzenden. Voor de frequenties en verdere info zie begin van de bericht.

Meer informatie over het beluisteren van kerkdiensten kunt vinden op de pagina “Beluisteren van Kerkdiensten