Opnieuw aanmelden voor de kerkdienst m.i.v. 11 oktober 2020!!

Dringend advies over maximumaantal kerkbezoekers

De berichtgeving deze week over het dringende advies van het kabinet dat voorlopig maximaal 30 mensen de zondagse kerkdienst kunnen bijwonen is u vast niet ontgaan. Juist nu de diensten in de eigen kerk weer op gang kwamen, is dit dringende advies voor ons allemaal een grote teleurstelling. Afgelopen zondag was voelbaar hoezeer onze gemeenteleden weer genoten van een prima bezochte en prachtige dienst. Hoe anders is het nu. Het is dan ook met verdriet dat wij u opnieuw moeten informeren over een wijziging in het aantal mensen dat de kerk kan bezoeken. We hopen op uw begrip daarvoor.

Het kabinetsadvies is ook overgenomen door de Protestantse Kerk Nederland (PKN). Als Goede Herderkerk respecteren wij de gegeven adviezen en zullen deze opvolgen. Dit betekent dat er vanaf de komende zondag 30 mensen welkom zijn in onze kerk. Om dit mogelijk te maken moeten we helaas weer over gaan naar het van tevoren aanmelden voor het bijwonen van de dienst. Aanmelden kan via of telefonisch: Arda van Dulmen (06-23009413) / Pleun de Heer (06-15178725).

Positief nieuws!

Naast dit toch wel teleurstellende bericht is er ook nieuws te melden dat erg positief is. De volgende week wordt er namelijk in de kerk apparatuur geïnstalleerd waarmee het mogelijk wordt om de diensten vanuit de Goede Herderkerk online, dus met beeld en geluid, te verzorgen. We verwachten dat we over 2 weken met de onlinediensten kunnen starten. Vanzelfsprekend wordt u daar nader over geïnformeerd. We zijn er erg blij mee dat u zeer binnenkort van deze faciliteiten gebruik kunt maken.