Top 2000dienst

Het einde van het jaar staat bij de NPO Radio 2 in het teken van de Top2000. In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emotie oproepen, kippenvel en herinneringen.

Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, zoals ‘What if God was one of us’, van Joan Osborne. Andere blijken bij nadere beschouwing te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost. Wat is er nou mooier dan in een kerkdienst samen te luisteren naar de mooiste nummers uit de popgeschiedenis?
Daarom organiseert De Grote Kerk Apeldoorn in samenwerking met de Goede Herderker ook in Apeldoorn een TOP2000 kerkdienst.

Tijdens de TOP2000 kerkdienst worden nummer uit de TOP2000 gezongen en beluisterd. Er is een band die TOP2000 ten gehore zal brengen. Natuurlijk mag je meezingen, kun je een persoonlijk gebed via Whats app versturen en hebben we nog meer leuke ideeën.

TOP2000 Kerkdienst Apeldoorn is op 22 december – 19.00.
Voorprogramma met Apeldoorns popkoor vanaf 18.30 uur; deuren open om 18.00 uur.
Locatie: Grote Kerk Apeldoorn, Loolaan 16.

De collecte van deze dienst is bestemd voor kinderen in Moldavië. Meer informatie over deze dienst vind u bij het tabblad “Activiteiten”

Het laatste nieuws is te vinden op www.top2000kerkdienst.nl/apeldoorn en www.facebook.com/Top2000GroteKerkApeldoorn/

Mede mogelijk gemaakt door: