Vanaf zondag 30 mei weer 30 mensen in de Goede Herderkerk!!

Lieve Goede Herderkerkers,

Hierbij wat kiekjes van afgelopen zondag: Pinksteren in de Grote Kerk.

Wat was het fijn om weer met zoveel mensen, met velen ook van jullie, in de kerk te zijn! Samen met de Jachtlaan en de Grote Kerkers, vierden we feest, het feest van de Geest. Een beetje spannend en onwennig misschien. Maar vooral veel blije gezichten. En drie stralende dominees. Het deed ons goed.

Samen in de kerk. Dat smaakt naar meer.

En die tijd die komt, ook weer in de Goede Herderkerk. Eerst weer met 30. En later…?

De Geest stuwt ons voort.

We zijn op de goede weg!

Met een hartelijke Pinkstergroet uit de pastorie, en tot gauw!

ds. Annelies

Na zorgvuldige afweging heeft het moderamen besloten dat er vanaf 30/5 weer 30 kerkgangers welkom zijn in de Goede Herderkerk. Aanmelden kan via: , (of telefonisch bij Pleun, 06-15178725, of Arda 06-23009413).

De bekende corona-voorzorgsmaatregelen zijn van kracht: mondkapje dragen zolang men loopt, bij binnenkomst handen reinigen, naam laten registreren bij de tafel, en de aanwijzingen volgen van de plaatstoewijzer (3 stoelen afstand tussen iedere bezoeker, jas/tas meenemen de kerk in.

Zo maken we de eerste stappen terug naar het “oude normaal”. We zijn erg blij u en jou weer persoonlijk in de kerk te kunnen ontmoeten! Uiteraard blijven we de diensten ook online uitzenden, mocht u het persoonlijk nog te risicovol vinden om de dienst ‘live’ te bezoeken! Heeft u vragen, dan kunt u die altijd stellen aan Pleun of Arda.