Vanaf a.s. zondag meer mensen in de kerk én koffiedrinken!!

Meer mensen in de kerk én koffie drinken!

Dankzij de vermindering van coronabesmettingen mogen we (volgens de richtlijnen PKN) met ingang van komende zondag 6 juni met liefst 60 mensen de dienst bijwonen! Wij zijn daar heel erg blij om en hopen velen van u dan ook aanstaande zondag te ontmoeten. De zang zal nog steeds door 4 gemeenteleden worden verzorgd.

Bovendien wordt er op dit moment droog weer en een fijne temperatuur voorspeld en daarom hebben we het voornemen (als deze voorspelling ook uitkomt!) om elkaar na de dienst buiten te ontmoeten bij een kopje koffie of thee! Komt dus allen, al houden we verder natuurlijk alle voorzorgsmaatregelen in stand.

Graag aanmelden via: , (of telefonisch bij Pleun, 06-15178725, of Arda 06-23009413).

Het moderamen.