Vacature Pastoraal werker (16 uur)

Vacature pastoraal werker
De Protestante wijkgemeente Goede Herderkerk in Apeldoorn is op zoek naar een pastoraal werker. Wij zoeken iemand voor 16 uur in de week (uitbreiding in overleg), per ingang van 1 januari 2022.

Wie zijn wij?
De Goede Herderkerkgemeente herkent zichzelf in het beeld van een ‘open kring.’ Als gemeente cirkelen wij om het licht van de Paaskaars: symbool voor de Levende God in ons midden. Vanuit ons eigen gezichtspunt zien wij allemaal een ander stukje van die God. Diversiteit om te koesteren. De kring is open: iedereen is welkom om aan te sluiten. In onze open kring kun je je opwarmen aan de Paaskaars, hier zie je het licht dansen op de gezichten van je medemens, hier mag je ervaren dat je zelf in het licht bent gezet. Zo gaan wij met elkaar om, zo zíen wij naar elkaar om, zo bedrijven wij pastoraat.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een pastoraal werker die

• hart voor mensen heeft, goed kan luisteren en weet te bemoedigen en inspireren
  • belijdend lid is van de Protestantste Kerk in Nederland
  • een passende opleiding op HBO-niveau heeft genoten
  • mee wil denken in het pastorale team
  • in voorkomend geval pastorale bijstand wil verlenen in buurgemeenten Jachtlaankerk en Grote Kerk
  • in voorkomend geval een uitvaart wil en kan begeleiden

Wat bieden wij?
Wij bieden

• een actieve en betrokken gemeente en een actieve groep vrijwilligers om mee samen te werken
  • een aanstelling van 16 uur per week, voor de duur van één jaar, met uitzicht op uitbreiding en verlenging
  • salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO van de Protestantse Kerk in Nederland

Meer informatie, en sollicitatie
Kijk voor meer informatie, op onze website: http://www.goedeherderkerk.info of neem contact op met Arda van Dulmen, 06-23009413. Stuur vóór 1 december 2021 een brief met motivatie en CV naar .