Rooster

De activiteiten zijn op de woensdagmiddag van 15.00 -17.00 uur. De zaal is om 14.45 uur open.

2019

30 januari. Nieuwjaars middag. met een hapje en een drankje, waar u gezellig bij kan praten. Een leuke bingo.
27 februari. Arda  van Dulmen komt vertellen over haar tocht van Maastricht naar Rome via de oudste pelgrimsweg die bestaat: De Via Francigena. Zoals u ziet weer een presentatie van iemand uit onze Goede Herderkerk, het wordt vast interessant.
31 maart. Op verzoek gaan we deze keer spelletjes doen. Kom gezellig meedoen, neem een  spel mee of verzin een eigen spel.
17 april. Viering 40 dagentijd en Pasen. De kerk is open vanaf 15.00 uur, de dienst begint om 15.30 uur. Aansluitend aan de dienst is er een broodmaaltijd. De tafels staan prachtig gedekt in de kerk en het gezellig samen eten wordt zeer gewaardeerd.
22  mei. De dagbustocht. Nadere informatie volgt.
We hopen op uw belangstelling. Kom eens een keer kijken, iedereen is welkom.